Menu Sluiten

Reacties van anderen

Het doel is om zo goed mogelijk onze best te doen om de dieren te verzorgen en om goede kwaliteit te verkopen. Dus gezonde sterke dieren en goed bevruchte broedeieren van goed geselecteerde ouderdieren.
Heeft u opmerkingen na aankoop bij ons, de broedresultaten of tips wat we beter kunnen doen? Laat het ons dan weten. Positieve reacties motiveren om zo ons best te blijven doen en goede tips kunnen handig zijn om te verbeteren.
Ook kunnen andere mensen die nog op zoek zijn naar een goed adres wat aan uw reactie hebben. We horen vaak als er mensen hier zijn dat ze zo tevreden zijn, maar dan kunnen anderen uw mening ook lezen hier.
Of mail naar info@broederij-rombouts.nl
Uw reactie komt dan hieronder erbij.

Hoi,

Het leek mij leuk om jullie toch nog even een update te geven van de uitkomsten. Vorige maand 7 eitjes van de barnevelder zilver en 4 australorp blauw besteld. Eitjes waren goed verpakt en goed aangekomen.

10 eitjes waren bevrucht en zijn afgelopen weekend uitgekomen. Ze krijgen hier volop aandacht en al behoorlijk tam. Over een paar weken kunnen ze heerlijk de tuin in om lekker te gaan rond scharrelen.

Heel erg bedankt!

Groet Marjolein.


Hoi Monique en  Gert Jan,

Van onderstaande:

-8 x Australorp Zwart / Zwart

-3 x New Hampshire

100% bevruchting!!

MvG,


Beste Gert-Jan en Monique,

Het leek ons leuk jullie even een korte update te geven over de Welsummer kuikens. Nou ja, het zijn inmiddels vrijwel kippen geworden, nu ca. 14 weken oud. Ze mochten vandaag voor het eerst helemaal los in de tuin lopen en dat ging prima. Ook gaan ze goed samen met onze 3 oudjes (Plymouth Rock kriel) hoewel ze die absoluut de baas zijn als het om de pikorde gaat.  De Welsumers groeien als kool en inmiddels hebben ze al 35 kilo voer op! Deze week krijgen ze 50% kuiken-  en 50% volwassen kippenvoer. We hebben ze best tam gekregen en eentje laat zich graag masseren. Het zijn mooie, sterke kippen geworden. Dank daarvoor! We zijn er blij mee.


Goedemiddag, ik wilde u nog even laten weten dat 12 van de 14 eieren die in de broedmachine zaten bevrucht waren. Dat is nog nooit zo hoog geweest. Heel erg bedankt voor de eieren en de goede service! Groet


Hoi Monique,

Wij hebben beschuit met muisjes 😉

Ter info zijn 31 van de 35 eieren uitgekomen dit weekend.

Van de 4 die zijn afgevallen, waren 2 niet ontwikkeld en 2 later misgegaan in het ei.

Super uitkomst ! Na optillen vd warmplaat zie je heel veel 🐥🐣🐥🐣

Bedankt voor de goede broedeieren 👋🏼

Groet Marielle


Ha Gert-Jan en Monique,

Voor de kerstvakantie even snel een zakje voer bij de dierenwinkel gehaald. Hier waren de kippen niet blij mee! Ze eten er nauwelijks van en protesteren luid. Van de week weer hun vertrouwde voer bij jullie gehaald en ze zijn weer tevreden!

Gr. Rob


Goedemorgen Geert-Jan en Monique,

Ik wil jullie even laten weten dat het geweldig goed gaat met onze twee nieuwe “familieleden”.

Twee en halve week geleden hebben wij twee jonge australorps van ongeveer 14 weken bij jullie opgehaald (een zwarte en een blauwgezoomde). Ze maken het heel erg goed! Het was voor onze twee New Hampshire’s even wennen en natuurlijk staan de twee “kleintjes” onderaan in de pikorde, maar het gaat nu echt goed. De eerste dagen waren twee rode dames absoluut ontstemt! Luid klagend gingen ze door de dag, maar daarna hebben ze zich er bij neergelegd en accepteerden ze hun nieuwe situatie. En alhoewel de twee australorp dametjes nog altijd onderaan in de pikorde staan zien we nu toch al wel dat ze wat meer bij elkaar in de buurt komen zonder dat ze weggejaagd worden.

In het begin heeft de blauwgezoomde het een beetje moeilijk gehad. Ze heeft na de eerste goede dagen een dag of twee vaak wat in elkaar gedoken gezeten en niet te veel mee gedaan met haar zwarte zuster. Ze at en dronk wel maar verder was ze inactief. Haar lichaampje moest zich denk ik aanpassen aan de nieuwe bacteriën. Na twee dagen ging het een stuk beter en na de derde dag was ze terug haar vrolijke en actieve zelf. Wat een geweldige kipjes zijn het! Ze groeien goed, passen zich goed aan, zijn heel nieuwsgierig, levendig, heel stoer en sterk ook! Het is een vreugde om ze door de ren te zien stappen en rennen en als ik richting ren loop komen ze al mee naar voren gerend om te kijken of er iets lekkers gebracht wordt! Ze eten natuurlijk nog kuikenvoer maar doen zich (als de twee rode dames niet in de buurt zijn 😉) af en toe ook tegoed aan het andere kippenvoer uit de grote bak.

Kortom; het gaat onze Kipcorn en Aussy heel erg goed! Ze stralen gezondheid uit!

Ik wil je ook nog even laten weten dat jullie over jullie voer niets teveel hebben gezegd. Onze twee rode dames doen het er geweldig op! Daar komen we zeker voor terug, maar voorlopig kunnen de dames nog wel even voort met twee grote zakken 😄!

Van een ding zijn we heel zeker, als we weer nieuwe kippen willen komen ze zeker en vast weer bij jullie vandaan!!!

Vrolijke groet, Isabella


Hey GJ,
Zie nu op je site dat je de reacties die je ontvangt online zet. Bij deze een stukje van mij daarvoor, en ok andere zo te helpen.
Koop al jaren bij jou mijn kippen en soms broedeieren en ook al veel inmiddels tevreden kennissen doorverwezen.
Nu had ik vorig jaar problemen met het leggen en zag dat de conditie minder werd, na overleg met jou voer van jou geprobeerd. Na paar weken merkte ik al verschil de kippen leggen nu weer goed en mooie harde schalen ook zien de kippen er fitter uit en weer en een vol glanzend verenpak.
Blijkt dus dat er tegenwoordig steeds mindere kwaliteit voer verkocht word bij de grote winkels.
Beste Mensen naast de kippen van GJ raad ik u ook zeker het voer aan van hem!!
goed voer en tegen een nette prijs van 12eurotjes voor 25kg.
De groeten Linda


Beste Gert-Jan,
Ben via via bij je terecht gekomen na een zoektocht en bezoekjes waar ik eerst helaas enkel handelaren tegen kwam.
Vandaag bij je geweest voor jonge hennen en een haan, ben er zeer tevreden mee ze scharrelen nu al fijn in hun nieuwe ren.
Wil graag nog de complimenten geven hoe goed en netjes jij je kippen fokt en verzorgd. Enkel mooie gezonde fokdieren en jonge , erg fijn ook dat alles van ei, kuiken tot volwassen kip te zien is. Zelf heb ik mijn hele leven al kippen, en er 25 jaren serieus mee gefokt dus weet hoeveel werk het is.


Zoals jij het voor elkaar hebt kan menig fokker er zelfs beroeps een voorbeeld aan nemen! Duidelijk voer jij je hobby met veel passie en en alle nodige aandacht uit.
Met vriendelijke groet,
Hans


Beste Gert-jan, de eieren zijn goed aangekomen in Oman en 4 van de 6 zijn uitgekomen. Tussen de 400 omaanse kippen vallen ze wel een beetje op maar ik denk dat ze een zonnige toekomst tegemoet gaan. Bedankt voor alle moeite en met vriendelijke groet. Sandra
De eieren zijn aangekomen. Super verpakt, alles is heel. Ik laat ze 24h staan en morgen in de broedmachine. Dank en mogelijk tot een volgende keer
Gr bas


Hallo Gert-Jan,

Ik heb, samen met mijn vriendin, ergens in Juli 3 hennen bij je gekocht.
Ze zijn inmiddels een stuk groter geworden en we willen je bij deze laten
weten dat we er heel tevreden mee zijn. Ze zijn sterk, gezond, en eten als
beren!
En lekkere eitjes natuurlijk ; )

Vriendelijke groeten,
Stephan en Cocky.


Beste gert-jan,
Graag zou ik net als vorig jaar weer twee bestellingen plaatsen voor bevruchtte kippeneieren.

20 eieren geleverd op 23-1.
en
120 eieren geleverd op 30-1
Kunt u laten weten of dit mogelijk is? Indien dit mogelijk is ontvang ik graag het totaal bedrag inclusief de twee keer verzenden en rekeningnummer. Ik zorg dan dat het bedrag overgemaakt wordt.
Ik hoop op een even goede samenwerking als afgelopen jaar,
Met vriendelijke groet,
Jeroen
Vandaag de eieren in goede orde ontvangen,
geen enkele was gebroken.
Ik ben reuze benieuwd wat het gaat worden, ik laat het je weten.
vr.gr. en bedankt voor de correcte levering
Bram


Beste Gert-Jan,

We hebben verse eieren ! Onze 3 kippen zijn aan de leg gegaan. Wat bijzonder en de eitjes smaken super !
De “dametjes” zijn uitgegroeid tot mooie kippen. Ze zitten mooi in de veren en hebben nu ook de rode kammetjes en lellen gekregen.
Ze hebben het heel gezellig met z’n drieën.

Mooie fokkerij daar mag je trots op zijn.

Groetjes,
Monique


Hoi Gert-Jan,
Eind augustus hebben we bij jou 10 eieren gekocht: 4 blauw gezoomde barnevelders, 3 isa’s en 3 leghorns. Sinds vorige week donderdag/vrijdag zijn we 10 kuikens rijker. Nooit gedacht dat we 100% uitkomst zouden hebben. Ze zijn nu een week oud en ze doen het allemaal super goed. Zijn heel levendig. 1 van de leghorns heeft een lichte pootafwijking – 1 kromme teen, maar lijkt er verder geen last van te hebben.
Nu nog even afwachten hoeveel hennen en hanen we hebben.
Het gaat dus fantastisch. De kids vinden het geweldig! En we kijken uit naar de eerste eieren die we kunnen gaan rapen. Maar daar zullen we nog even geduld voor moeten hebben.
Met vriendelijke groeten,
Manon


Hoi Gert-Jan,
Bedankt voor de goede ontvangst en uitgebreide rondleiding vanochtend.
Erg interessant en leerzaam om te zien hoe je de kippen fokt en goed voor ze zorgt. De kippen zien er bijzonder goed uit! Ook bedankt voor je praktische tips en fijn dat je ook even de tijd voor de kinderen nam. Ze vonden het een hele belevenis (wij ook overigens, ik was diep onder de indruk van de grote Brahma’s).
We zijn erg blij met de Australorps. Ze zijn erg lief: we mochten ze allemaal al even aaien en ze vinden het heerlijk in de buitenlucht. Ze zijn volop aan het scharrelen.
Bedankt en tot ziens. Groeten Sunny


Beste Gert Jan,
Via Marktplaats kwam ik op je site. Je hebt het allemaal goed voor elkaar. Daar kan menig “beroeps” een voorbeeld aan nemen.

Al vast hartelijk dank,
Jan Piet


Beste gert-jan,

Zoals je al wist zijn de broedeieren perfect aangekomen in Zweden!!
we hebben net de eieren bekeken en 20 van de 20 zijn op gang. Fantastisch eigenlijk.
age


hej gert-jan,
17 van de 20 eieren zijn uitgekomen!!!
Helaas hebben er 4 spagaat benen die we hebben weg moeten doen. Hier zeggen ze dat het aan de tempratuur/vochtheid kan liggen in de machine. Heb jij daar ervaring mee of waar het aan kan liggen?
Ben evengoed zwaar tevreden natuurlijk!
age
ZWEDEN


Pakketje broedeieren verzonden naar Slowakije (de post daar in minder op orde dan hier maar is toch goed gegaan)

Hallo Jan.
today I received your parcell.28 eggs are O.K. and 2 are damaged.
Can you send me some photos of your flock of Spaanse witwang?

Thanks

Peter


Hallo Gert-Jan,
De opgestuurde eieren zijn ondertussen uitgepikt.
Van uw zending heb ik 35 eieren zelf uitgebroed.
Totaal 29 vitale kuikentjes uitgepikt
Alles wat een volgroeid kuiken bevatte en in de uitkipkast gelegd werd is dus ook uitgepikt
Vorwerk 8/10
Barnevelder zilver dubbel 6/10
Barnevelder zwart dubbel 15/15!!
Als ik in de toekomst nog broedeieren nodig heb zal ik zeker bij u bestellen.
Nog bedankt!
Vriendelijke Groeten,
Danny
België


Hoi Gert-Jan,
De drie kippen die wij donderdagavond bij jou hebben gekocht maken het goed.
Zij zijn uit zichzelf in het nachthok gegaan. Als het niet regent dan gaan ze even buiten in de ren kijken. Ik had vandaag wat gedroogde meelwormen in de buitenren gestrooid. Ze gaan dan gelijk zoeken en graven heel leuk om te zien. Ze maken gelukkig geen ruzie en slapen met ze drieën op een stok. We hebben twee stokken voor ze gemaakt. De bruine kip neemt het voortouw en dan volgt de Noord Hollandse Blauwe en dan de witte kip. Wij kijken uit onze woonkamer zo op het hok wat erg gezellig is. Ze zijn helemaal niet bang en onze kinderen kunnen ze al een beetje aaien. Ze hebben ook een naam gekregen; Trixie, Truuske en Betsy. We zijn heel blij met onze “dametjes” en wensen je veel succes met je leuke hobby.
Groetjes,
Familie Van Son


hallo Gert jan

wij hebben op 7-3-2014 10 brama broedeieren gehaald bij jou nu ruim een week verder voor de eerste ker de eieren gespot en ze zijn alle 10 bevrucht 100% bevruchting dus een beste toom zou ik zeggen.
we zullen je verder op de hoogte houden van de uitkomst.
mvgr Tony
Hallo
Ik heb 3 weken terug broedeieren van de Spaanse Witwang gekocht
25 stuks en er waren er 21 van bevrucht en 21 kuikens (SUPER

Bedankt alvast
Groeten Martin uit Veere Zeeland


Hallo G-J
Eieren zijn prima verpakt aangekomen !!
Ik laat ze 1 dag rusten en morgen kunnen ze de broeddoos in.
Vriendelijke dank
Groet wilma


Hoi Gert-Jan,

Tijdje geleden heb ik bij jou 3 bevruchte legkip eieren gehaald…. en ja… net gekeken… alle 3 de eieren bewegen goed. Dus ik verwacht over een 13 dagen 3 kuikens te hebben.

Doen de 2 grote hanen het nog goed? Of zijn ze alweer weg?

Kwam vandaag over de snelweg en heb even goed gekeken en je kunt de kippen buiten op het veldje zien lopen!

Alvast weer hartelijke dank,
Groet,
Maurice


Alle 3 de eieren zijn uitgekomen!
De eerste 31december, de andere 2 1januari.
Snap dat die kippen goed eieren zullen leggen. Ze eten heel erg goed!!!
Ik denk te zien als je naar de vleugels kijkt dat het 2 hennen en 1 haan zijn. We zullen zien.

Een super 2014 voor jullie en je kippen toegewenst en bedank voor de 3 eieren!!!

Groet,
Maurice


Beste
Uw pakje is net aangekomen in België,al de eieren zijn in orde niks is kapot gegaan onderweg. Vandaag gaan ze rusten in de kelder en morgen waarschijnlijk in de broedmachine. Bedankt voor al je moeite
groetjes


Goedenavond Gert-Jan,
Kleinzoontje heeft de eitjes ongeschonden ontvangen en liggen onder de zijdehoenders
Heel erg bedankt voor de snelle afhandeling, en misschien tot een volgende keer.
Vriendelijke groet Jan


Goedemiddag,

de eieren zijn net in goede toestand geleverd met de post – nu begint het lange wachten… 🙂
Bedankt en met vriendelijke groeten,
Merlin


Hoi Gert-Jan,
De broedeieren zijn vanmorgen goed aangekomen met de post.
Ze hebben even gerust en nu zit onze barnevelder tevreden te broeden.
We zijn erg benieuwd wat het gaat worden!
Dank je wel, succes met de broederij en groeten,
Cor en Kristien


Hallo mensen,
Practicum is nu net afgelopen, het liep uitstekend. De eieren hadden een heel hoog bevruchtingspercentage, vrijwel alle studenten hebben er goede preparaten van kunnen maken. Er was wel wat spreiding in de ontwikkelingsstadia, maar dat was ook weer niet verkeerd. Zo konden de studenten bij elkaar kijken naar de verschillen en was eigenlijk de ontwikkeling nog gedetailleerder te bestuderen. Wat mij betreft doen we t volgend jaar weer ongeveer zo.
Gert-Jan, bedankt voor het leveren van prima practicummateriaal!
En tot volgend jaar.

Prettig weekend

Wyboud


Broedeieren zijn goed aangekomen, dank voor de snelle service!

Groetjes Frank.


Hoi Gert-Jan,
Even een ontvangstbevestiging: De eieren zijn aangekomen. En allemaal intact.
Hartelijk dank voor de effectieve afhandeling.

Vriendelijke groeten en prettig weekend,
Wyboud


Hoi Gert Jan,

Vlak voor de vakantie heb je onze universiteit een twintigtal bevruchte kippeneieren geleverd. We hebben deze geïncubeerd en vervolgens geopend om te kijken welke ontwikkelingsstadia er te zien waren.
Op 1 na waren alle eieren bevrucht, fantastisch resultaat, en we willen graag voor de komende cursus ’embryologie’ meer eieren bestellen bij jou.

Vriendelijke groeten,

Wat een prachtig aanbod van rassen en kweekmateriaal, prachtig. Bestaat er een mogelijkheid om eendagskuikens of jonge dieren te laten vervoeren door een transportfirma? Wij hebben niet de motivatie om zelf uit te broeden in een apparaat en daarom zou het voor ons erg interessant zijn om levende dieren te kopen en te ontvangen. Bij ons in België geraak je niet aan zo een kwaliteit. Groetjes Peter en Karine.


Wij zouden graag een 20 tal jonge kuikens kopen van Noord Hollandse blauwe of een ander ras welke buiten mag lopen voor de kweek van eerste keus slacht. Met dank voor je tijd.


Alle 3 de eieren zijn uitgekomen!
De eerste 31december, de andere 2 1januari.
Snap dat die kippen goed eieren zullen leggen. Ze eten heel erg goed!!!
Ik denk te zien als je naar de vleugels kijkt dat het 2 hennen en 1 haan zijn. We zullen zien.

Een super 2014 voor jullie en je kippen toegewenst en bedank voor de 3 eieren!!!

Groet,
Maurice


hallo Gert-Jan,

een beetje laat misschien maar 4 van de 6 eieren zijn
uitgekomen. ze doen het erg goed en de moeder is
een goede moeder.

groetjes gerda


Hoi Gert-Jan,
Ben vandaag bij je geweest en wil nog even een compliment geven dat je alles zo netjes alles geregeld hebt! Prachtige kippen die er goed uit zien, ben al op veel plekken geweest maar tot nu toe nergens zoal bij jou!
Fijn dat je zoveel rassen hebt en bij alle rassen advies/uitleg kan geven en dat je hier ook echt de tijd voor neemt.

Over 3 weken kom ik de bestelde kuikens ophalen.

Top ga zo door!
Loes


Goedenavond Gert-Jan,
Kleinzoontje heeft de eitjes ongeschonden ontvangen en liggen onder de zijdehoenders
Heel erg bedankt voor de snelle afhandeling, en misschien tot een volgende keer.
Vriendelijke groet Jan


Goedenavond Gert-Jan,
De eieren liggen nu verdeeld onder 3 kippen.
Ik ben heel benieuwd wat het wordt.
Vast bedankt.
Mvg
Mariëtte


hallo Gert-jan,

ik heb de eieren in goede orde ontvangen, bedankt.
ze gaan morgen de broedmachine.
Mvg Bardine


Hallo Gert-Jan
De eieren zijn vandaag aangekomen allemaal heel
Goed verpakt ….complimenten
De broedmachine staat aan
over 3 weken zal ik laten weten wat de uitkomst is
in de toekomst willen we een keer komen kijken
mvg Serge en Felicia


Goedemorgen Gert-Jan
De eieren zijn (gisterenmiddag) in prima staat geleverd.
Dank je voor de prettige samenwerking.
Ik wens je een goed leven. René


Hoi Gert-Jan,
Ik heb eind januari wat broedeieren bij je gekocht zijn er 16 van uit gekomen
Heel mooi resultaat voor de tijd van het jaar ze zien er alle 16 top uit zijn nu een week oud
het zijn 6 austrolop 6 legkippen en 4 reds
Hoe gaat T met je voet moet je nog geopereerd worden?
Het beste

Gr. Rob
Verstuurd vanaf mijn iPad
7-4-2012


19 kuikens van 20 eieren (new hampshire) klasse gert jan!
5-4-2012


Hallo Gert-Jan,

De eitjes zijn prima aangekomen in België! Geen enkel barstje. Kloek zit er al lekker op. Ik zag dat je er zelfs extra in hebt gedaan, zal
morgen nog het verschil overmaken.

Bedankt nog voor de moeite, ik zal je over drie weken wel laten weten hoe het broedsucces was.

Groetjes,

Katinka
2-4-2012


Hallo Gert Jan,
ik heb onlangs 20 eieren bij je gekocht om uit te broeden. Ze waren alle 20 bevrucht, 19 zijn er uitgekomen.
Groetjes Kees
28-03-2012


Hallo Gert-Jan

De eieren heb ik ontvangen, waren goed ingepakt.
Ik laat ze even rusten en leg ze morgen in de broedmachine.
Dan laat ik je nog wel weten hoeveel kuiken het heeft opgeleverd.

groeten Gerrit
27-3-2012


Gert Jan,
de eieren zijn binnen en liggen al in de broedmachine.
alle 30 heel over gekomen
als de kuikens er uit komen zal ik je een foto sturen
bedankt alvast voor de levering
Gr Frits
22-03-2012


Hallo Gert-Jan,

Ik wou nog even laten weten dat we alle zeven goed thuis waren gekomen dinsdag 🙂 Ik had de kuikentjes bij de voetverwarming gezet. Na ongeveer 5 minuten hielden ze op met piepen.
De braafste kuikens ooit 🙂 Thuis gingen ze vrij snel met z’n vijven onder de warmteplaat slapen. Alleen 1 die bleef piepen en vloog tegen de kooi aan. Hij was alleen rustig bij ons en dan viel hij in slaap. Toen wij hem terugzetten bleef hij rond lopen en piepen. Ik was bang dat hij zou sterven als hij de hele nacht niet onder de warmtelamp zou liggen. Na meerdere keren hem er onder geholpen te hebben bleef hij uiteindelijk liggen en stopte het piepen. Ik ben toen om drie uur gaan controleren of hij (en de andere) allemaal ok waren. Het gaat prima met ze, ze lopen door de hele kooi en vin diesel zat vandaag zelfs al op de warmtelamp. Als we ze bij ons nemen en aaien vallen ze meestal in slaap. Heel lief. Onze kleine man is er ook helemaal gek op 🙂
Eefje uit Sittard
11-08-11


Hallo Gert – Jan,
Zo’n 3 weken geleden had ik 30 broedeieren bij je thuis opgehaald, 15 van de blauwe Australorps en 15 van de Noord Hollandse Blauwe.
Gisteren zijn er 28 uitgekomen. Van elk soort 14. Prachtig resultaat dus en de kinderen smelten helemaal bij het zien en horen van de kuikentjes.
Bij deze bedankt voor de prima kwaliteit van je broedeieren.
Vriendelijke groeten,
Ebert
24-08-11


Beste,
Ik heb met veel belangstelling je website ingezien. Compliment voor de verzorgde web-site en informatie. De zorgvuldigheid spreekt mij zeer aan. Ik ben hobbyist en broed via natuurbroed. Inderdaad meer afhankelijk van natuur. Verzend u ook eieren per post? Niet dat ik nu, voor mij zo laat in het jaar, nog broed. Maar mogelijk voor komend voorjaar.
Met vriendelijke groet,
Frans
26-8-11


Hallo Gertjan,
Van de 13 eieren waren, 2 niet bevrucht en 1 met een dood kuiken. Dus we hebben er 10 over. Heel leuk allemaal. Hierbij dus wat opnames van moederkip en haar kuikens. Ik denk van 2 zwarte en 8 blauwe.
met vr. groeten
3-11-11


Hallo Gert-Jan

Van de 10 eitjes die ik bij je gehaald heb, zijn er gisteren 8 uitgekomen.Mooie kuikens.
Ik wilde het je toch even laten weten.
Groetjes:
Sjef
Geilenkirchen Duitsland

error: De gegevens van deze website vallen onder ons copyright! Lees onze disclaimer voor meer informatie.