Menu Sluiten

Over mij...

Mijn naam is Gert-Jan Rombouts.
Ik heb geleerd voor hovenier en ben op papier uitvoerder hoveniersbedrijf. Daarna heb ik op een teelt en veredelingsbedrijf van aardbeien, onder andere de Pineberry (witte aardbei) en Framboosaardbei gewerkt. Nu ben ik werkzaam als logistiek medewerker.
Toen ik ongeveer 11 jaar oud was, is de interesse in kippen begonnen. We gingen in Hoeven buitenaf wonen, zag dat mijn oma daar kippen had en dat leek me ook erg leuk. Na overleg met mijn vader ben ik zelf aan het timmeren gegaan en het eerste kippenhok stond. Ik kreeg van wat kennissen wat kippen en ben eigenlijk steeds fanatieker geworden.

Eerst op kleine schaal, met krielkippen, daarna met leghennen en ben ik begonnen met eieren verkopen. Na een aantal jaar heb ik een kleine broedmachine gekocht, geschikt om 24 eieren uit te broeden. En sindsdien heb ik steeds meer eieren uitgebroed met de broedmachine.

Nu, ruim 20 jaar later zijn de kippen een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik heb op het moment meerdere foktomen, heb geïnvesteerd in een professionele broedmachine en fok de daaruit gekomen kuikens weer op. Ik ben dagelijks bezig met de kippen en probeer mijn hobby steeds verder uit te bouwen.
Ik verkoop broedeieren, kuikens, jonge hennen en hanen.

error: De gegevens van deze website vallen onder ons copyright! Lees onze disclaimer voor meer informatie.