Menu Sluiten

Aanbod

Het aanbod wisselt veel en voor een actueel aanbod raden wij u aan te mailen naar info@broederij-rombouts.nl of bellen binnen openingstijden op 06-41540497.  Als we niet opnemen, zijn we druk met klanten in gesprek in de winkel. Probeert u het dan later nog eens.

Aanbod
Ongeveer het hele broed/fokseizoen hebben we van al onze eigen foktomen broedeieren en kuikens, jonge hennen en hanen. De vraag naar onze jonge hennen is groot, daardoor werken we voor sommige rassen met een wachtlijst. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Het hele jaar rond is het mogelijk uw eigen eieren uit te laten broeden of kuikens of broedeieren te bestellen.
Ook altijd op voorraad pluimveevoer, dit is professioneel voer tegen een scherpe prijs.
Legmeel, legkorrel, Kuikenmeel / opfokvoer en gemengd graan. Vlas als bodembedekking.
Ook voor voerbakjes, waterbakjes etc. kunt u bij ons terecht.

Broedeieren
Wij bieden in het seizoen broedeieren te koop aan van onze goede raszuivere foktomen. Tomen zijn uiteraard te zien, echter wel op afstand met de nodige vogelgriep maatregelen. Het zijn goed bevruchte broedeieren. Wekelijks testen we de bevruchting door zelf te broeden. Is de bevruchting minder zijn ze niet te koop. 
Kwaliteit staat voorop! Het blijft echter een natuurproduct.
Het zijn broedeieren van onze eigen dieren, geen vage handel in eieren van een ander waardoor de eieren veel te duur worden of niet betrouwbaar zijn.
De broedeieren zijn te bestellen via de webwinkel. Wilt u grote aantallen of lukt het bestellen niet zoals gewenst, neem dan even per mail contact met ons op via info@broederij-rombouts.nl. 

 

error: De gegevens van deze website vallen onder ons copyright! Lees onze disclaimer voor meer informatie.